torstai 19. maaliskuuta 2015

Hullu maasto

Moikka! 
  Olin eilen siis ratsastamassa ja menin Berryllä. Sillä ponilla josta hieman puhuin ensimmäisessä postauksessani. Voin tehdä myöhemmin ponista esittelyn. Muutenkin tämä blogi on todella keskeneräinen. 
  Berry oli edellisellä tunnilla tunnilla ja pyöri sielä keskellä ja pelleili kokoajan joten en sitten pässyt hoitamaan ponia.
 Hetikun pääsin selkään ja kävelin alkukäyntejä tunsin Berryn kiukun. Mutta ehkä se siitä vähän helpottui kun päästiin maastoon. 
 Maastossa ponit oli suorastaan HULLUJA. Hauskinta oli se kun Berry vaan jyrää 2 edessä olevaa ponia ja me ollaan siinä 3 ponia vierekkäin ja Berry työntää Princessin ojaan ja Berry menee puuhun päin :) oli sielä paljon muitakin "vaaratilanteita" kun ponit lähtee laukkaamaan ja pukittelee ja pomppii sielä. Onneksi kaikki pysy kyydissä ja päästiin hengissä tallille. 






  Meneesissa kerettiin vain olla n. 10min ja maneesissa oli todella laiska ja pukitti pari kertaa kun annoin raippaa. Tässä tosi huono kuva siitä kameran näytöltä
 En muutenkaan YHTÄÄN jaksanut ratsastaa joten luovutin. Ei siitä tunnista sen enempää. Kiitos kun jaksoit lukea ja anteeksi mahdollisista kirjoitusvirheistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti